Home

O nás

Představujeme vám partnera pro pořádání malých a středních akcí rodinného, firemního ale i veřejného charakteru. Tímto partnerem pro vás může být volné seskupení profesionálních a amatérských hudebníků - Malá velká kapela DIXIE. Malá velká kapela DIXIE používá kvalitní ozvučovací systémy jak pro hraní v uzavřených místnostech tak pro produkce pod širým nebem.

Repertoár

Repertoárem kapely jsou jihočeské, pražské a moravské lidové písničky v netradičních vícehlasých úpravách, nestárnoucí taneční melodie, nejžádanější melodie z oblasti folk a country a v neposlední řadě tvorba popová a rocková a to jak skladby staršího data tak i soudobé.

NOVINKY

Zdavíme Naše příznivce, Pro letošní sezónu jsme si pro Vás připravili několik nových písní abychom obohatili Náš repertoár a tím mohli uspokojit ještě více Vaše přání.Obnovil se (nástrojový park) :-) do sestavy se společně s akordeonem přidal i keyboard a investovala se nemalá finanční část do celkové aparatury pro lepší poslech.Doufám že se Tyto změny budou slyšet a budou se líbit a těšíme se na Vaší spolupráci. Za kapelu DIXIE s pozdravem Michal Jirků Na našich strákách jsou ukázky z Našeho prvního CD z roku 2009 a jelikož za tu dobu se mnohé změnilo, již na nedlouho se dočkáte nových a zároveň aktuálních nahrávek.


pocitadlo